КИСЕЛИ МЛЕКА

Киселото мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото. То е традиционна храна на Балканите и в много други страни по света поради добрите си вкусови, диетични и лечебни качества.

към продуктите

ПРЕСНИ МЛЕКА

Прясното мляко е една от най-пълноценните, комплексни и лесноусвоими храни и най-богатият източник на калций в диетата на хората. То съдържа всички основни хранителни вещества – белтъчини, въглехидрати, мазнини и витамини, а също и незаменими минерали, хормони и имунни тела.

към продуктите

СИРЕНА И КАШКАВАЛИ

Голяма група здравословни храни с прекрасни вкусови качества, която от хилядолетия играе значима роля в храненето на човека. Сред огромното разнообразие от сирена и кашкавали с различни текстури и вкус, традиционните бели сирена и кашкавалите на България заемат своето достойно място.

 към продуктите

МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Разнообразна гама млечни храни като масло и сметана, млечни салати, плодови кисели и пресни млека, млечни кремове и десерти и други, които внасят разнообразие и пълноценност в храненето. Освен ценния си хранителен състав, тези храни са предпочитани и заради своите изявени диетични и вкусови качества.

към продуктите


Знаете ли че... Според изследвания, умерената консумация на млечни продукти (три порции дневно в рамките на хранителен план с контрол над калориите), ще доведе до по-добри резултати в отслабването.
Български производител на млечни продукти от краве, овче и биволско мляко.